trädfällning i Mariefred av lokala trädfällare

 
Tradfallning-gnesta

Vi har flera arborister och trädfällare som utgår från Mariefred med omnejd så behöver du hjälp med trädfällning i Mariefred är det bara att höra av dig! Vi har lång erfarenhet av trädfällning & trädvård i Mariefred båda åt privatkunder, föreningar och företag. Vi kan även hjälpa dig med allt relaterat till trädfällning i Mariefred så som bortforsling, stubbfräsning trädgårdsarbete. Mariefred är ett spännande område att arbeta med träd i på grund av den rika och gamla trädkultur som präglar hela Södermanland och framför allt ekarna i Gripsholms hjorthagar. Så Behöver ni hjälp med att trädfällning i Mariefred med omnejd tveka inte att kontakta oss idag på:
0760066449
kontakt@sormlandstradfallning.se

Behöver du hjälp med trädfällning i Strängnäs eller Flen?

Vad kan vi hjälpa till med utöver trädfällning i Mariefred?

Vi kan hjälpa till med trädvård av certifierade arborister, trädgårdsarbete av utbildade trädgårdsmästare så som klippning av häckar och buskar, plantering av träd och buskar, bortforsling av ris och stockar samt stubbfräsning.

Kan man få rut-avdrag för trädfällning?

Ja det är RUT-berättigat trädgårdsarbete och du kan nyttja ditt RUT-avdrag även om du inte är skriven på adressen. Vi sköter allt med skatteverket och du får 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden.

Vart brukar hungriga trädfällare äta i mariefred?

Trevligt att ha lite lunchrestauranger i Mariefred också eftersom vi älskar mat, vi går gärna till Gripsholms Värdshus eller Alba om vi inte är sugna på hamburgare då blir det Gripsholmsgrillen! Så om vi inte ses för trädfällning så kanske vi ses på lunchrestaurangen!

RING FÖR RÅDGIVNING