Om oss på sörmlands trädfällning

Vi som driver Sörmlands Trädfällning är ett gäng trädfällare, trädgårdsmästare och trädvårdare med över 15 års erfarenhet av yrket. Vi är utspridda i Sörmland och utgår från Gnesta/Nyköping/Mariefred/Trosa/Hölö.

Vi har arbetat med trädfällning, trädvård och trädgård samt takarbete & vertiktalt reparbete i över 15 år. Vi är ett sammansvetsat gäng som har jobbat tillsammans i över 10 år, våra kompetenser och personligheter kompletterar varandra och gör oss till ett utmärkt team.

Vi strävar alltid efter att upprätthålla en utmärkt kvalitet och arbetsmiljö oavsett förutsättningar och har erfarenhet av det mesta tänkbara när det gäller trädfällning, vi markfäller, klättrar, fäller med kranbil, fäller med skylift och har till och med fällt med helikopter. Förutsättningarna avgör alltid hur vi går till väga och vi väljer det säkraste och kostnadseffektivaste alternativet.

Utöver att fälla träd så gillar vi god mat, gott kaffe så har du några tips på vart vi kan luncha i närheten av er så tar vi tacksamt emot dessa.

När det är mycket att göra är vi fler som arbetar på företaget, då tar vi hjälp av vårt stora kontaktnät av trädfällare och arborister här ute i Södermanland, vi har folk som utgår från nästan hela Södermanland.

Leon:
Medgrundare, Trädfällare, Trädvårdare & Trädgårdsmästare med över 15 års erfarenhet.

Einar:
Medgrundare, Trädfällare & Trädvårdare med över 15 års erfarenhet.

Johan:
Arborist med mer än 10 års erfarenhet av Trädvård & Trädfällning.

Love:
Trädfällare och Trädvårdare sedan flera år med en förkärlek för äppelträd.

RING FÖR RÅDGIVNING