trädfällning i KATRINEHOLM av lokala trädfällare

 
Tradfallning-gnesta

Flera av våra arborister och trädfällare utgår med närhet till Katrineholm så behöver du hjälp med trädfällning i Katrineholm är det bara att höra av dig! Vi har lång erfarenhet av trädfällning & trädvård i Katrineholm båda åt privatkunder, föreningar och företag. Vi kan även hjälpa dig med allt relaterat till trädfällning i Katrineholm så som bortforsling, stubbfräsning trädgårdsarbete. Katrineholm är ett spännande område att arbeta med träd i på grund av den rika och gamla trädkultur som präglar hela Södermanland. Så Behöver ni hjälp med att trädfällning i Katrineholm med omnejd tveka inte att kontakta oss idag på:
0760066449
kontakt@sormlandstradfallning.se

Behöver du hjälp med trädfällning i Vingåker eller Flen?

Vad kan vi hjälpa till med utöver trädfällning i Katrineholm?

Vi kan hjälpa till med trädvård av certifierade arborister, trädgårdsarbete av utbildade trädgårdsmästare så som klippning av häckar och buskar, plantering av träd och buskar, bortforsling av ris och stockar samt stubbfräsning.

Kan man få rut-avdrag för trädfällning?

Ja det är RUT-berättigat trädgårdsarbete och du kan nyttja ditt RUT-avdrag även om du inte är skriven på adressen. Vi sköter allt med skatteverket och du får 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden.

Vart brukar hungriga trädfällare äta i KATRINEHOLM?

Trevligt att ha lite lunchrestauranger i Katrineholm också eftersom vi älskar mat, vi går gärna till Forografens Bistro eller NKs om vi är sugna på hamburgare. Så om vi inte ses för trädfällning så kanske vi ses på lunchrestaurangen!

RING FÖR RÅDGIVNING